Ulov kapra s promo kódem

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Ulov kapra s promo kódem

9. 7. 2024

Léto, čas dovolených, to je přece hlavně klid a pohoda. Ať už u moře, rybníka nebo na horách. Novinka Mega Carp Caramba od českého výrobce Tech4Bet vás na jednu takovou pohodu u rybníka zve! A co si u ní trochu zahrát a třeba k tomu ještě i vyhrát pěkný úlovek? Proč ne! A to ani nemusíte být vášnivý rybář. Každý si může vylovit svého „zlatého“ kapříka!

Mega Carp Caramba je pětiválcová hra se třemi řadami symbolů s desítkou výherních linií. Hra obsahuje několik zajímavých speciálních symbolů a bonusových her. Jaké to jsou?

Symbol KAPR – za tři obdržené scatter symboly „Zlatý kapr“ dostanete bonusová otočení zdarma! V bonusových otočeních zdarma se hodnoty na symbolech „KAPR“ násobí 2x.

Znáte to: „Táááákhle velkou rybu jsem chytil!“ Tak v téhle hře o to opravdu jde! Protože symbol „KAPR“ navíc obsahuje hodnotu peněžité výhry, a to od nejmenšího, až po toho obřího v hodnotách 1x až 25x. V základní i v bonusové hře se všechny symboly kaprů vyhodnocují jako jeden symbol.

Symbol PRUT – pokud se vám na válcích podaří ulovit wild symbol „PRUT“, a zároveň některého z kapříků, získáváte odměnu uvedenou na uloveném kaprovi. Buďte na pozoru, pokud se totiž objeví symbol „PRUT“ bez kaprů, mohou se kapříci objevit zcela náhodně!

Tak hurá k vodě a vyzkoušejte naši novinku s promo kódem „megacarpcaramba50“. Bonus je platný od této chvíle dne 9. července až do půlnoci dne 15. července, aktivovat si jej můžete v sekci Bonusy.

Udice vychytá všechny kapříky.

To je ale úlovek, že?