Tipuj s námi na Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Tipuj s námi na Vsaď a hrej

10. 5. 2024

Rozehrejte to na casinu Vsaď a hrej během Mistrovství světa v hokeji 2024! Tuto dlouho očekávanou a velkolepou událost si samozřejmě nemůžeme nechat ujít, a proto pro vás máme připravenou spoustu zajímavých bonusů a tipovaček. Tak pojďme společně fandit našim hokejistům, ať to dotáhnou až do finále!

Pro větší přehlednost připravených odměn jsme pro vás vytvořili Bonusový kalendář hokejových akcí casina Vsaď a hrej, kde naleznete všechny potřebné informace k utkání České republiky a příslušným bonusům.

Na co se tedy můžete těšit? Ve všech dnech utkání týmu České republiky v základní skupině bude probíhat na našich sociálních sítích Facebook a Instagram tipovačka, ve které si můžete zahrát o pořádnou nálož FREE SPINŮ! Mezi správě tipující rozdělíme během všech utkání základní skupiny nejméně 2800 FREE SPINŮ, tj. nejméně 400 FREE SPINŮ na utkání! Pro bližší informace sledujte naše již zmíněné sociální sítě, ať vám žádné utkání ani FREE SPINY neutečou!

Raději vsázíte na větší jistotu než tipovačky? Žádný problém! Ve stejné dny jako tipovačky pro vás totiž máme připravené i Hokejové bonusy! Ani jeden z bonusů nebude stejný, takže se máte opravdu na co těšit! Pozměněné varianty Hokejového bonusu si můžete aktivovat vždy během dne utkání České republiky od 9. do 24. hodiny pomocí aktivního okénka v kalendáři casina Vsaď a hrej, a nebo přímo v sekci Bonusy.

Kompletní oficiální program MS v hokeji 2024, spolu s přesnými výsledky a statistikami můžete shlédnout zde.

TAK ČEŠI DO TOHO!!! Držíme palce!