Narozeninové menu 23. 9. 2024

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Narozeninové menu 23. 9. 2024

23. 9. 2024

Zpříjemněte si začátek týdne s tradičním oblíbeným Pondělním bonusem se speciální narozeninovou prémií! O co jde? Po celé září je tento bonus vylepšen o slosování, ve kterém vylosujeme 5 výherců ze všech hráčů, kteří si aktivují Pondělní bonus s narozeninovou prémií, splní jeho podmínky, a bonus jim bude připsán na jejich hráčské konto. Každému z těchto 5 výherců pak na jeho hráčské konto připíšeme odměnu ve výši 100 % jím získaného Pondělního bonusu s narozeninovou prémií. Informace o výhercích prémie bude uvedena v příspěvku blogu casina Vsaď a hrej a také na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Bonus s prémií si můžete aktivovat dnes mezi 17. a 23. hodinou v sekci Bonusy, kompletní pravidla bonusu a prémie naleznete zde.

A co dál? Zkuste také své štěstí v naší tipovací soutěži Narozeninová hádanka. V předchozím kole jste soutěžili o balík 900 FREE SPINŮ po 10 Kč, které následně vyhráli dva šťastlivci. Každému z nich jsme tedy přidělili krásný balík FS v hodnotě 4 500 Kč! To už se vyplatí si zkusit tipnout, že? Tak neváhejte a zapište svůj tip v dnešní Narozeninové hádance, která probíhá od 10. do 24. hodiny na naší sociální sítí Facebook. Kompletní pravidla soutěže najdete zde.

Zapsali jste včera svůj tip v rámci naší soutěže Nedělní narozeninová tipovačka na našich sociálních sítích Facebook a Instagram? Možná se právě na vás usměje štěstí a stanete se výherci 20 FREE SPINŮ. Výsledky tipovačky najdete po 16. hodině na našich sociálních sítích.

Dnes po 16. hodině také odměníme 5 šťastných výherců narozeninovou prémií z pátečního Královského bonusu. Vyhlížejte svoje nicky zde na blogu casina Vsaď a hrej nebo opět na našich sociálních sítích.

A pro naše tajenkáře dnes tradičně odstartuje další křížovka „Pálí Vám to?“, ale nebudeme odměňovat jen tradičních 5 nejrychlejších luštitelů, ale hned 10 nejrychlejších! Mezi výherce pak rozdělíme 1 200 FREE SPINŮ po 5 Kč! To už přece stojí za to, si trochu lámat hlavu, ne? Kompletní pravidla soutěže najdete zde. Startujeme tradičně v 19. hodin, tak do toho!