Narozeninové menu 19. 9. 2024

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Narozeninové menu 19. 9. 2024

19. 9. 2024

Bonusové hry Synot – tím se již tradičně vyznačuje čtvrtek na casinu Vsaď a hrej! V naší nabídce tříúrovňového bonusu s názvem Čtvrtek se Synotem můžete standartně získat odměnu ve formě FS v hodnotě až 700 Kč! Navíc k příležitosti oslav 3. narozenin našeho casina jsme tento bonus doplnili narozeninovým dárečkem 3×3 FREE SPINŮ navíc! Tento měsíc jsme do bonusu zařadili hned 10 oblíbených her tohoto výrobce – Fruiti, Aztec Jaguar, Money Vaults, Super Wild 27, 81 Famous Multifruits, Fruity gold 81, Firebird Double 27, Zeus Wild Thunder, Fruiti XXL a Hunter’s Spirit. Nabídku si můžete dle libosti aktivovat mezi dnešní 10. až 24. hodinou v sekci Bonusy.

Pokud jste se zúčastnili naší včerejší tipovací soutěže Narozeninový fičák, tak vyhlížejte svůj nick na našich sociálních sítích Facebook a Instagram po dnešní 16. hodině odpoledne. Třeba se štěstí usměje zrovna na Vás!

Konec pracovního týdne se již kvapem blíží a pokud chcete na víkend nálož free spinů, tak máte poslední šanci zaskórovat! Do dnešní půlnoci můžete splnit podmínky a získat jednu z pěti úrovní Věrnostních free spinů, které jsou platné na všechny hry Vsaď a hrej! Podívejte se blíže na náš Věrnostní program.

Pro další akce sledujte náš blog, naše sociální sítě a lobby casina Vsaď a hrej.

Bavte se s námi a užijte si u nás, náš narozeninový měsíc!