Narozeninové menu 17. 9. 2024

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Narozeninové menu 17. 9. 2024

17. 9. 2024

Na třetí narozeninové úterý pro vás máme připravených hned několik překvapení!

Všechny příznivce her z naší domácí dílny Vsaď a hrej opět potěšíme naším Narozeninovým bonusem za hubičku! Roztočte naše herní pecky Eighty One, Joker in Prison 81 nebo 243. Opravdu štědrý bonus ve výši 40 FREE SPINŮ po 5 Kč na všechny hry výrobce Vsaď a hrej je pro vás připravený v sekci Bonusy od už dnešní 10. hodiny až do dnešní půlnoci!

A už tradičně vám v úterý také přinášíme několik herních novinek na casinu Vsaď a hrej! Dnes jsou to dvě od výrobce Adell a dvě od výrobce Kajot. Pojďme si je představit!

 

ULTIMATE CRYSTALS – Kajot

Dají se získat velké výhry pouze s jedním bonusovým symbolem?  Dají! WILD symbol slotu Ultimate Crystals vás o tom přesvědčí. Pod hvězdnou oblohou se na 5 válcích tohoto automatu točí diamanty, smaragdy a rubíny, doplněné expandujícím symbolem WILD, který aktivuje volná otočení. Zkuste sílu krystalů této hry a nebudete zklamáni!

Vyzkoušejte si tuto novinku Ultimate Crystals s naším dárečkem 10 FREE SPINŮ bez podmínek až do dnešní úterní půlnoci!

FOOTBALL ON FIRE – Kajot

Tato hra s fotbalovou tématikou obsahuje 5 válců, 3 sloty a 5 výherních linií. Hra má několik bonusových funkcí. Válce tohoto slotu se točí přímo ve fotbalové bráně, Joker je zde stylizován do fotbalového hráče, sličná rozhodčí odpíská bonusovou hru PENALTA a na vás je dobře mířeným kopem určit, kolik free spinů obdržíte!

Jak už jsme nakousli výše, nejzábavnější část hry je PENALTA. Pouze vy musíte rozhodnout, kam umístit míč. V závislosti na umístění jste pak odměněni až 90 FREE SPINY, které si můžete užít hned po skórování!

CINEMA 81 – Adell

Usaďte se do soukromého kina a užijte si automat Cinema 81 od výrobce Adell. Ponořte se do světa filmových star, červených koberců a záře reflektorů! Čtyřválcový slot se třemi řadami se na našem casinu Vsaď a hrej řadí jako další do již tak početné skupiny „jednaosmdesátek“. Hra obsahuje bonusový válec MULTI s násobky v rozsahu 1x až 9x. Celková výhra z točky je pak násobena i náhodně vylosovaným bonusovým násobkem, aktuálně zobrazeným na bonusovém válci MULTI.

GAME OF CASTLES – Adell

Další novinkou z dílny Adell je pětiválcová hra se třemi řadami pěti výherními liniemi. Přeneste se s touto hrou do středověkého hradu plného chrabrých rytířů, draků, jednorožců, ale také intrik, různých tajemství a magie! Přemozte ohnivého draka a získejte bonusová otočení zdarma. Pokud se vám podaří získat aspoň tři BONUS symboly na kterémkoliv z válců, aktivuje se po najetí bonusové obrazovky až 20 volných otočení! Při těchto bonusových kolech jsou na třetím válci po celou dobu uzamčené symboly WILD a točí se jen ostatní válce.