Česko – Švýcarsko

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Česko – Švýcarsko

13. 5. 2024

Další utkání je úspěšně za námi, a to s krásným výsledkem 6:3 Česko vs Norsko! Hoši, jen tak dál! Gratulujeme! Dneska se opět i na našem casinu Vsaď a hrej dáme do fandění při utkání Česko – Švýcarsko, které začíná ve 20:20 hodin!

Až do 20. hodiny můžete tipovat, jak dnešní utkání dopadne, na našich sociálních sítích Facebook a Instagram. Výsledek posledního utkání správně trefil sice pouze jeden fanoušek na Facebooku, ale o to větší balík – díky neúspěchu tipů v předchozí tipovačce – vyhrál! A to ohromných 400 FREE SPINŮ po 5 Kč! Dnes na Facebooku soutěžíme opět o novou várku 200 FREE SPINŮ po 5 Kč. A jak to vypadá s tipovačkou na Instagramu? Tam se ještě správný výsledek nepovedlo uhádnout nikomu, tudíž dneska je v banku již 600 FREE SPINŮ po 5 Kč! Tak neváhejte a tipujte, držíme palce!

V Hokejovém bonusu můžete dnes získat 50 FREE SPINŮ! Odměna platí na hru 81 Joker Fruits od výrobce Synot. Aktivace bonusu je možná dnes mezi 9. hodinou až půlnocí. Více o této nabídce naleznete v sekci Bonusy.

Více o hokejových akcích a bonusech naleznete v kalendáři casina Vsaď a hrej.