Adell na casinu Vsaď a hrej

Poslední výhry

 všechny příspěvky

Adell na casinu Vsaď a hrej

21. 5. 2024

Do našeho casina Vsaď a hrej zavítal nový provider ADELL. Přinášíme vám první várku nových her tohoto českého výrobce. Vybrali jsme pro vás 20 opravdových skvostů! Roztočte například ozubená kola ve hře 4×4 Fruits. Pokud vás to táhne ke klenotům, začněte se sběrem nablýskaných drahokamů ve vyšperkované mašině Diamonal 81. Nebo se vydejte na Egyptskou výpravu s 5 Stones. Nebaví Vás památky? Nevadí! Co takhle vyrazit na prosluněnou pláž s Tropical Joker a dát si k tomu chutný ledový Cocktail 81! Pro milovníky ovocné klasiky tu máme Fruit Joker II nebo Money Fall. Na své si přijdou i milovníci bonusových her, jim doporučujeme pětiválcový slot 5 Fruits nebo Wild Blaster. Prostě si stačí jenom vybrat.

 

5 STONES

Vydejte se na mystickou výpravu do Egypta s Adell a vychutnejte si jedinečný herní zážitek! Prozkoumejte magickou zemi faraonů a pyramid ještě dnes!

Mezi opravdové herní pecky tohoto providera patří jeho novinka 5 Stones. Unikátní herní systém se spoustou bonusových funkcí vás bude na orientální výpravě po stopách egyptských faraonů provázet při každé Vaší točce. Nasbírejte spoustu cenných artefaktů v herním automatu 5 Stones a sledujte kroky egyptských faraonů za bohatou výhrou.

Pětiválcový slot obsahuje tři herní řady a disponuje 17 výherních liniemi. Mezi bonusy tohoto slotu nechybějí ani populární free spiny nebo násobení výher. Ke každému z pěti válců je přiřazený jeden speciální symbol. V případě, že tento symbol na válci padne, uloží se jeho hodnota na kameny pod příslušným válcem. Pokud nasbíráte během hry na jednom válci těchto symbolů 5, čeká vás odměna ve formě bonusové hry jako jsou volná zatočení, násobek výhry nebo náhodné rozmístění na válcích divokých symbolů WILD a tím zvýšení vašich šancí na výhru. Velkou pyramidou zatřese především pátý válec, který vydá faraonův poklad v podobě gold symbolu MEGAWIN. Hromaďte výherní kameny, sbírejte bonusy a roztočte to s free spiny ve hře Stones 5.

4 x 4 FRUITS

Roztočte ozubená kola!

Čtyřválcový slot se čtyřmi herními řadami přináší ovoce trochu jinak – je totiž plné ozubených kol! Výherní symboly můžete sestavit až do šesti výherních linií. Pokud se na vaší výherní linii objeví ,,otočný symbol“ celé ozubené soukolí se dá do pohybu a otočí o 90 stupňů všechny válce po směru hodinových ručiček a to tolikrát, kolikrát je uvedeno na otočném symbolu. Po každém otočení je vyhodnocena možnost nové výherní kombinace. Tak to pořádně roztočte!

TROPICAL JOKER

Pohoda v tropech s Tropical Joker

Nebaví vás výpravy za historií ani ozubená kola? Tak co takhle se zrelaxovat na prosluněné tropické pláži, kterou vám nabízí pětiválcový slot se třemi herními řadami Tropical Joker! Symboly tropického ovoce vám nabízí 243 šancí pro sestavení výherní linie. Divoký symbol JOKER WILD může vaši výhru znásobit až 16x. A to už stojí za tu námahu na lehátku, co říkáte!

DIAMONAL 81

Lovení třpytivých diamantů neomrzí.

Také máte slabost pro vše třpytivé? Pak vyzkoušejte čtyřválcový slot se třemi herními řadami Diamonal 81 a sbírejte safíry, rubíny, smaragdy a diamanty všech barev včetně těch nejvzácnějších oranžových. Hra nabízí až 81 možností pro sestavení výherní linie. Pokud některé ze symbolů drahých kamenů sestaví výherní linii, roztříští se na jejich místo se posunou symboly nad nimi. Divoký symbol WILD nahrazuje všechny symboly a může vaši výhru znásobit až 8x.

WILD BLASTER

A na závěr dnešního představení pro vás máme jednu ovocnou bonusovku – Wild Blaster!

Jak název napovídá, nejedná se o typickou ovocnou klasiku. Ovocné symboly jsou obklopeny hlavněmi speciálních děl – Blasterů, které do herního pole vystřelují různý počet WILD symbolů a tím zvyšují vaše šance na výhru. Počet vystřelených WILD symbolů závisí na stupni nabití Blasteru – může být o síle 1, 2 a 3 stupně. Dle toho vystřelený paprsek přemění 1, 2 nebo 3 symboly na symboly WILD.  Na prostředním válci se náhodně objevují symboly Nabíječe nebo Aktivátoru, kdy symbol Nabíječe zvyšuje sílu Blasteru o jeden stupeň a symbol Aktivátoru aktivuje Blaster.